نگرش واقعی در مورد راه اندازی وب سایت و اپلیکیشن
خیلی از ماها فکر می کنیم وقتی وب سایتی راه اندازی کردیم و یا برنامه ای ساختیم و از فردای ان روز پول به حسابمان سرازیر می شود و دیگر تمام است ولی این اشتباه است در واقع کار ما تازه شروع شده است.
در این مقاله می پردازیم به اینکه چگونه کسب و کاری موفق در اینترنت داشته باشیم!
فکر کنید دفتری راه انداخته اید ایا از فردای ان مشتری به خودی خود وارد دفتر می شود و خرید میکند ؟
بی شک خیر شما باید تبلیغ کنید , بازاریابی کنید و… حتی خیلی از مشتری ها وارد دفتر می شوند ولی خرید نمی کنند در واقع در ابتدای کار خیلی سختی میکشید تا کار شما جا بیفتد و بتوانید کسب در امد کنید .ولی وقتی کار شما جا افتاد می توانید دور از خیلی مسایل اولیه کسب در امد کنید .
و حالا فکر کنید وب سایتی راه اندازی کردید ایا وب سایت شما انقدر مشتری پسند می باشد که هر فردی در ان امد خرید کند ؟ پس وب سایت شما باید حرفه ای باشد و از نمونه مشابه خود ده برابر قوی تر باشد و باید شروع به تبلیغات کنیم و مشتری را در سایت بکشیم و مشتری را به انجایی که می خواهیم ببریم و انتظار داشته باشیم بر مرور زمان سایت در امد داشته باشد ولی چون وب سایت در دید گسترده پخش می گردد در صورت جا افتادن منجر به در امدهای خیلی بالا می شود.
پیشنهاد من به شما که تمایل به طراحی وب سایت این است که ابتدا طراحی حرفه ای داشته باشید و بعد طبق برنامه ریزی در زمان حرکت کنید .
در گامهای بعدی به سراغ اپلیکیشن بروید و اپلیکیشن را همانند وب سایت خود حرفه ای تحویل مشتری دهید.
انتظار نداشته باشید برنامه و یا وب سایت شما از همان اول تمامی نیاز های مشتری را بر اورده کند . چون خیلی از نیاز های مشتری بر اساس زمان مشخص می شود پس باید به این نکته توجه داشته باشید که سیستم شما باید دارای قسمتی باشد که از نظر مشتریان با اطلاع شوید و ان را به تیم توسعه خود تحول دهید در واقع طراح شما باید پشتیبانی قوی داشته باشد تا انتظارات شما در خصوص توسعه را به تحقق برساند.
استفاده از موفقیتهای دیگران ولی نه کپی برداری
سعی کنید همیشه از برنامه ها و سایتهای موفق الگو بگیرید ولی کپی برداری نکنید به طور مثال از یک سایت الگو و طرحایش را به عنوان مرجع استفاده کنید.
از چندین سایت استفاده کنید تا یک ایده جدید پیدا کنید ولی هیچ وقت مطالبشان را کپی نکنید ویا عکسهایشان استفاده نکنید مخصوصا به طور مستقیم یعنی با آدرس همان سایت.
توجه داشته باشید کاربری که می خواهد از امکانی استفاده کند ترجیح می دهد از مطلب قبلی تر استفاده کند چون آن امکان زود تر پیدا می شود و با سابقه تر است ، بنابراین باید شما نمونه برتر از آن امکان را بوجود اورید مثلا اگر کسی بخواهد از سایتی مثل فیس بوک استفاده کند از خود اصلی ان استفاده می کند و از نمونه های کپی استفاده نمی کند بنابر این اگر شما سایتی مشابه فیس بوک می خواهید داشته باشید باید از فیس بوک برتر باشد و این برتری باید به میزان زیادی باشد حتی تا ده برابر برتر باشد.
با تشکر پیروز جنابی . نگرش واقعی در مورد راه اندازی وب سایت و اپلیکیشن